Ha julfesten utomhus?

Webdesign och grafik

Ha julfesten utomhus?

hyr festsaker här

Hur firar ni jul på er arbetsplats detta nådens år 2020? Den klassiska julfesten är inställd, och julbord är inte att tänka på. Men det kan gå att fira vinterhögtiden på andra sätt. Kanske kan man fira utomhus. Uthyrarna av partytält kan stå er bi.

Hyr tält till julfesten

Enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter får sällskap på högst åtta personer sitta tillsammans inomhus. En lösning kan då vara att ha festen utomhus istället. Att äta sill, gravad lax och liknande när temperaturen är någon enstaka plusgrad är kanske inte så kul. Men det finns ju annan mat. Bjud på soppa och varm dryck, hyr partytält från https://www.norrortspartyservice.se/produktkategori/partytalt-evenemangshallar/, hyr gasolvärmare och säg till gästerna att klä sig varmt. Sen slår ni upp partytälten ni hyrt på ett gärde, med öppningen bort från vinden, och så har ni er julfest. Tänk bara på att ordna så att deltagarna kan ta sig till och från festen på ett coronasäkert sätt.

Vill ni även göra någonting online för att fira julens intåg?

Viruset Sars Cov-2, ett coronavirus som orsakar sjukdomen Covid-19, fortsätter att sätta sin prägel på året. Inte minst kommer detta att märkas den kommande månaden. Julen kommer att bli speciell på många sätt. Kan man fira jul hela tjocka släkten, tre eller kanske till och med fyra generationer under samma tak?

Svaret på den frågan är troligen nej, och pandemins påverkan på julen kommer naturligtvis att vara störst på det personliga planet, i familjer runt om i Sverige. Men det kommer även att påverka våra professionella relationer. Hade ni sett fram emot årets julfest på kontoret? Kanske kommer den inte att bli av över huvud taget. Eller så kan ni genomföra en fest, men anpassa den till läget.