Wilma-Johanna Nilsagård

Wilma-Johanna Nilsagård

Allmänt

Studenten närmar sig

4 maj, 2018

Inlägget är betalt i samarbete med Partykungen

Är så avundsjuk på alla er som tar studenten, studenten är verkligen en dag man kommer minnas hela livet och att stå på flaket är ju verkligen så kul haha! Här i Örebro så börjar vi studenten tidigt med champagnefrukost med klassen, sen är det utspring, sedan flak och sedan åker man hemåt för sin mottagning. Så det är en hel dag där allt ska klaffa och många bilder som måste bli snygga hehe.Jag tog studenten för 2 år sedan nu och något jag önskar att jag hade gjort annorlunda är att fixa mer med detaljer. Jag älskar att festfixa osv men blev dåligt med det under studenten för min del! Det är ju inte bara att se till att man har en snygg klänning/kostym och mössa utan det är ju så mycket mer! Man tar ju faktiskt bara studenten en gång, så det är väl givet att man kör all in?

För er som tar studenten i år, KÖR! Matcha allt  från servetter till tallrikar till små töntiga sugrör,små flaggor och dekorationer. Det är ju verkligen så himla kul! Hos Partykungen finns verkligen allt du behöver, de är ju allmänt kända för sina festprylar och studentprylarna levererar verkligen. Allt från konfetti till flaggor dekorationer, you name it! Såg även att de har sjukt nice studentskyltar, med massa olika alternativ. Skyltarna är faktiskt viktigt att dom är riktigt snygga, för er vars föräldrar väljer foto jag håller tummarna för er att det inte blir pinsamt haha!

Så, till alla er studenter, in hos Partykungen och klicka hem allt för en grym student! Här är lite av mina favoriter jag garanterat hade haft under min student!

Allmänt

INREDNINGSTIPS

16 april, 2018

Detta inlägg är betald marknadsföring i samarbete med Pixars

Hej på er!

Har sån sjuk lust att göra om i mitt rum/hemma. Jag är glad att mina väggar är vita, man kan förändra sjukt mycket genom att lägga till/byta/ fixa och trixa med tavlor, fototapeter, väggdekorer och posters. Kan verkligen sitta uppe hela nätterna, kolla på inredning och tänka hur jag hade gjort om om i mitt rum osv haha.

Hittade denna sida, Pixers och där finns verkligen ALLT. Alla typer av teman och färger och former, så det finns definitivt något man gillar samt att det är sjukt nice att man kan lägga en beställning därifrån och kan få hem grejer till att ändra tapeternas utseende samt hänga upp nya tavlor osv så det verkligen blir en förvandling! Eller om man vill tapetsera om så finns till det till och med tapeter där. Så kan man matcha och trixa med tavlor och dekorer och massa roligt.

Jag tycker personligen om stora tavlor mot vita/enfärgade väggar. Det finns hur mycket olika kategorier så att bestämma sig är inte det enklaste haha. Men jag tycker verkligen att ni ska in och kika in hos dom och se om ni hittar något ni gillar, det är alltid roligt att piffa upp hemma litegrann!

Puss på er

 

 

 

Allmänt

Hair goals

5 november, 2017

Som ni har sett på min instagram var jag förbi duktiga Emelie på Hairtastic och fick nytt superfint löshår. Jag satte i 50 cm tejp, jag har annars alltid haft keratin men är såå glad att jag valde att testa tejp!

Dom är dessutom så goa alla på salongen och supernoga med att allt skulle bli så bra som möjligt, kände mig verkligen i trygga händer!

Som ett erbjudande till er så får ni 15% rabatt om ni vill köpa hår i webbutiken, på tejp och nail hair supreme. Om ni vill till salongen och få experthjälp får ni 15% rabatt på tejp och 10% på nail hair samt ett hårvårdskit på köpet! Detta gäller till 11/11 så passa på att boka nu! Ange ”Wilmajohanna” i kassan och i meddelandet när du bokar tid på salongen. In HÄR –> http://www.hairtastic.se

 

Allmänt

Im back

5 november, 2017

hej allihopa! Gud så länge sen ja bloggade. Ska bli superroligt att börja igen. Tänkte mest säga hej nu så kommer massa roligt senare. Ska bla berätta allt om ex on the beach på en deeper level. Så stay tuned