Background Image

Tjänster

Rådgivning

Vi hjälper dig att göra det svåra enkelt – så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast i din verksamhet. Vår kunskap, erfarenhet och gör att vi kan skapa den mest effektfulla marknadsföringen – anpassad för just ditt företag.

Webbsidor

Många kunder får sin första kontakt med dig via hemsidan. Därför behöver du se till att du lämnar ett bra första intryck. Vi utvecklar webbplatser, bygger digitala kampanjer och analyserar hur våra kunders kunder beter sig på webben.

Grafisk design

Vi skapar din nya logotyp utifrån ditt företags bransch och målgrupp. En grafisk profil är ett samlat dokument där det beskrivs hur logotypen bör användas vid olika tillfällen. Vi ger dig info om typsnitt, färger, symboler etc.

Sociala medier

Stärk ditt varumärke genom att låta en av våra sociala medier-experter ta hand om driften av dina sociala medier. VI tar fram en komplett plan dina sociala medier. Skräddarsydd och helt anpassad för just dig eller ditt företag!

Fotografering

Vi erbjuder de flesta tjänsterna inom fotografering. Med vår samlade kompetens inom fotografering, redigering, retusch och friläggning så kan du räkna med att allt håller toppkvalitet.

Event

Välregisserade samspel mellan event och PR är de absolut mest effektiva marknadsföringsstrategierna. Det skapar en slagkraftig kombination av både närhet och räckvidd som genererar en omedelbar PR-effekt.

Ljudinspelning

Vi gör ljudinspelningar för film och TV. Vi producerar radiojournalistik, podcasts, radiodokumentärer och radioteater. DJEF har landets mest erfarna radioproducenter och ljudtekniker.

Musikinspelning

Hos oss kan du spela in dig själv eller ditt band, göra en voiceover till din film, få hjälp med arrangemang, mixning och mastring m.m. Vår musikstudio ligger på Järntorget i Örebro.

Background Image

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av er via telefon eller mail om du har några frågor & funderingar.

Kontakta oss