NOVA BILLINGER

NOVA BILLINGER

Allmänt

Sushi och Stockholm

19 juli, 2017

Idag har jag hängt med Wilma min äldsta vän. Tror vi träffades när vi bara var några månader gamla. Våra mammor gick tillsammans på gymnasiet så därför. Hur som helst var det kul och träffa Wilma just för att vi inte träffas så ofta. Men i höst börjar vi på samma skola så förhoppningsvis träffar vi varandra mer då. Vi åkte iallafall till stan och kollade lite ,sen köpte vi sushi som vi tog med oss.

Sitter just nu på balkongen och käkar melon<3haha. ska snart gå och försökta packa lite då jag inte orkar göra allt imorgon. På fredag åker jag till favostaden Stockholm en vecka , så det ska bli nice. Ska dels jobba lite som jag kanske nämnt i nått annat inlägg. Men sen ska jag också till Grönan, hänga med kusse och lite mer 🙂

Allmänt

Gårdagen

19 juli, 2017

Igår drog jag och några friendos till ett kalk och badade. Jag och jullan såg att vädret ändå skulle vara hyfsat bra så vi frågade några fler om dom ville hänka på . Sen drog vi runt kl 11:00 på morgon för att åka och köpa mat och dricka ,sen tog vi en buss till kalket runt 12:00. Sen var vi där hela dagen. Jag badade även första gången denna sommar Hahah:) Sveriges väder har inte riktigt var på topp men igår blev det första doppet. Fy va kallt det var. Kanske bara var för att det var ett kalk men ändå. Men nu kan jag iallafall säga att jag badat nått denna sommar. Jag är den som hellre solar än badar kan jag säga 🙂 

Ett par snygga fötter 🙂

I väntan på en buss som aldrig kom:)

Allmänt

Senaste veckan

16 juli, 2017

Några bilder från förra helgen då jag och familjen åkte till några kompisar och hälsade på i deras sommarstuga. Vi har typ som en tradition att vi alltid åker ditt på somrarna och är där några dagar.

Massa bilder från dom senaste dagarna. Nu i helgen har jag dels ätit ute med min pappa och lillasyster. Sen har jag sovit över med jullan och Cissi två dagar i rad och haft roliga kvällar med härliga kompanjorer:)

Allmänt

Svartvitt

8 juli, 2017

 Har precis kommit hem från en kväll med friendos. Idag jobbade jag min näst sista dag på sommarjobbet. Jobbar på måndag också för  midsommar , då jag var ledig. Så måste jobba måndagen också så jag får hel lön. Iallafall efter jobbet åkte jag hem och duschade då jag hade sand typ överallt , vilket man har när man kommit hem från en jobbdag på dagis. Sen någon timma efter så möte jag upp kompisar.

Imorgom dra jag till en kompis sommarstuga med familjen. Ska vara där över helgen, så det blir nog kul!

Allmänt

Sushi och storstädning

4 juli, 2017

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag bara ett ryck och började storstäda hela mitt rum haha. Allt från att rensa min garderob till att dammsuga. Såå skönt att bli av med saker som bara tog plats. Rensade även lådor som jag har under min säng med massa saker som bara ligger. Så skönt att få bort de.Tog ungefär 3 timmarsregeln städa men det var värt. Efter jag städat klart åkte mamma och köpte sushi till oss. Sen gjorde jag inte så mycket mer igår. Somnade ganska snabbt. Var helt slut efter jobbet plus att jag sen städade i 3 h.

Allmänt

17:25

2 juli, 2017

Igår åkte jag bland annat upp på stan med Julia och Alice och bara hängde. Var dock kanske inte den bästa dagen att gå runt på stan just för att det var så varmt ute. Men jag klagar inte. Efter stan åkte jag hem och sov hahah. Sen senare på kvällen hängde jag med kompisar , dock gick jag hem tidigare då jag kände mig trött och sjuk. Har blivit så förkyld…. vilket inte är så jättekul eftersom jag har en vecka kvar och jobba. Hade nog egentligen behövt att villa men får väll göra det efter jobbet. 

Allmänt, Mode, Tips

Outfits under 200/300 kr

1 juli, 2017

Smoke T-shirt – HÄR / Frilled mini skirt – HÄR

 Frilled mini skirt – HÄR / Ribbed and cropped T-shirt with strippes – HÄR 
Ribbed cropped T-shirt – HÄR / Skinny fit jeans – HÄR
När jag var i Polen fanns det en affär som hette Stradivarius dom hade jättemycket snygga billiga kläder. Köpte bland annat en top där och materialet är superbra och den kosta runt 40 kr ?? Så skulle tipsa affären Stradivarius , den finns lite överallt i världen så. Företaget är spanskt, det är samma företag som äger Bershka. Dom har ju en hemsidan som man kan beställa från , dock har dom mer i butik. Har även hört att det ska komma en butik till sverige!! 🙂 Hur som helst har jag länkat till outfits här ovan som kostar under 200 eller 300 kr.
Allmänt

Jobb och Helg

30 juni, 2017

Tar helg om 4 h nu!:) Ser så mycket framemot att kunna sova ut imorgon. Har inte sovit många timmar alls dom senaste dagarna. Har liksom blivit att man lagt sig sent och gått upp tidigt och jobbat. Men om somsagt 4 h har jag klarat mig igenom 2 veckor:) Sen har jag bara en vecka kvar. Har sommarjobbat på dagis vilket varit ganska chill om jag ska vara ärlig. För dom flesta barnen har sommarlov. Ska dock jobba hos min mosters företag i Stockholm också. Men det ser jag bara framemot då jag dels kommer bo i Stockholm en vecka plus att det är ett ganska roligt och inte lika ansträngde arbete jag kommer få göra. Sen kommer jag inte jobba lika många timmar som jag gör nu. Kommer dels få jobba med sociala medier , fota till företaget , plus passa min söta kusin:) Så det ska bara bli kul!

 

Allmänt

Promenad

27 juni, 2017

Idag efter jobbet drog jag med min lillebror på en promenad haha. Men han klagade inte. Så vi gick en runda. Hans dröm är typ att bli ”stark” Hahah. Han vill börja gymma så fort han fyllt 13år,  så får väll se vad det blir utav det. Nu är jag helt slut vilket kanske inte är det konstigaste när man går upp 06:00 och typ inte sovit nått, plus att man är små förkyld…Har iallafall sommarjobbat hälften av min period så det är skönt.