NOVA BILLINGER

NOVA BILLINGER

Allmänt, Tips

Ett måste

16 januari, 2018

Ett måste för mig är hårolja , hade fått panik annars. På vintern blir liksom håret (iallafall mitt) livlöst och torrt men även på sommaren väldigt torrt av solen och när man typ badar. Använder två superbra håroljer från två olika märken men både funkar. Man får lent , glansigt och inte torrt hår. Håroljan skyddar även mot att håret ska slittas vilket är ett plus.

Healing Oil – Här

Bioslik Slik Therapy – Här

Allmänt

året del 1

14 januari, 2018

 Januari- Februari

Januari och Februari är två månader som jag inte gillar så supermycket. Vädret är alltid så tråkigt och kallt. Kom ihåg att det var 18- grader någon dag. Man bor ju dock i Sverige. Sen var jag väldigt nervös inför alla nationella prov vi skulle ha hela vår terminen. Då jag presterar dåligare på prov. Var även nervös hur det skulle bli med gymnasiet osv. Vart jag skulle börja och om man skulle komma in där man ville. Men till roligare saker så åkte jag två skidor. Såg även Hov1 om det är intressant. Sen hade jag väldigt mycket roligt att se i fram emot vilket gjorde att de gick snabbat.

 

 Mars-April

Då var det dels påsklov då jag hängde i Stockholm med min lillasyster under lovet men åkte dit några dagar efter terrorattacken i Stockholm vilket var obehagligt. Jag , min lilla syster och Moster åkte till drottninggatan för att se alla blommor osv , superfint! Kommer dock ihåg hur det typ var blodfläckar kvar på gatan som man försökt spola bort.

 Maj-Juni

Där mådde man , hade så kul dom månaderna. Dels i maj börja sommaren äntligen komma sen åkte jag på klassresa till Polen som man väntat och samlat till i typ 3 år. Hade 5 väldigt roliga dagar i Polen. Var runt 28 grader när vi var där. Vi besökte dels Auschwitz vilket var en upplevelse inget jag direkt hade åkt med familjen och besökt. Nått man kommer komma ihåg hela livet. Kändes konstigt då man jobbat massa om det i skolan och sen stod man där och fick se allt i verkligheten. I juni gick jag ut grundskolan , äntligen. Hade klarat mig. Gick ut med betyg som jag ändå var nöjd över och 3 år på grundskolan som jag var nöjd över. Sen hade vi även ”bal ”innan det vilket också var kul. Några dagar efter vi slutat 9:an åkte några från klassen till Liseberg där vi också hade kul. Sen efter det sommarjobbade jag i 3 veckor.

Allmänt

vanlig onsdag

10 januari, 2018

 Idag var det dax att starta skolan igen sista terminen i 1:an. Nya tag nu. Känns som det inte alls gick så bra i själva skolarbetet första terminen vilket gjort en otaggad att starta igen. Men som sagt nya tag nu . Lätt ju peppande. Som tur gick  skoldagen snabbt och när jag kom hem däcka jag i 2 timmar…… 🙂 typ farligt att ens lägga sig ner i sängen. Kom hem som en isbit då det var väldigt kallt idag och så kunde inte motstå att lägga mig under täcket i sängen. Får se hur det kommer gå och somna ikväll….. Hade gärna haft lov hela denna vecka också men men. Har haft ett chill lov , ganska utvilad för tillfället men det håller inte länge till. Hängt med nära och kära , bio, några sena kvällar ,nyår,  ätit god mat osv. Bara att räkna in till sportlovet som jag tycker kan vara lite längre.

Jacka – Mango / Tröja – Zara

Mode, Tips

Glittrigt

7 januari, 2018

 Beställde denna top från NA-KD till nyår som man även kan använda senare till mer ”festliga” tillfällen. Började tänka på vad jag skulle ha på mig ungefär en vecka innan nyår vilket var panik. För hade redan varit ute i butiker där jag inte hittat nått alls. Beställde bara några dagar innan nyår och var väldigt osäker att den skulle hinna komma,  men de gjorde den.  Här hittar ni den,  inte alls dyr och finns i andra färger. Ganska enkel men snygg. 

Allmänt, Mode, Tips

Ett snyggt sett

4 januari, 2018

Älskar detta sett från Hanna Licious kollektion med Na-Kd. Super snyggt men ändå enkelt. Passar superbra till tillfällen man vill klä upp sig . Toppen skulle man kunna klä upp med en fin spets topp under.  Här hittar ni toppen och Här byxorna.

Hanna i det snygga settet fast i svart.

 

Allmänt, Smink, Tips

Nya favoriter

2 januari, 2018

Tänkte vissa er några nya sminkprodukter som även blivit några nya favoriter.

Älskar denna foundation från Rebecca Stella. Ger jättebra täckning men ändå så det ser naturligt ut.  Den är väldigt återfuktande som det även står att den ska vara och det passar väldigt bra då min hund är ganska torr. Foundationen sitter även hela dagen skulle jag säga. Här hittar ni den.

Sephoras egna märke har superbra produkter tycker jag. Inte alls dyra för att vara så bra. Köpte detta setting powder när jag var senast i Stockholm. Ville ha ett puder som gör att sminket liksom sitter på plats och även så att man inte blir helt glansig efter någon timma. Detta puder gör verkligen så att sminket sitter hela dagen och man blir inte alls mycket glansig. Pudret är inte alls dyrt heller. Här hittar ni det.

Sist har jag Bahama Mama bronzer från The Balm. Ett perfekt bronzer skulle jag säga. Man blir ”fint brun” inte liksom orange eller så att man ser typ smutsig ut. Plus att den är lite skimrig vilket blir jättefint. Den håller också jättebra. Den är inte heller så dyr för att vara väldigt bra. Här hittar ni den.

Allmänt

tre……

30 december, 2017

3 saker jag ser fram emot:

Ett nytt år

sommaren

sportlovet

3 saker jag inte kan

gå långsamt

göra många armhävningar

spela nått instrument

 

3 saker jag blir stressad av 

när folk går långsamt framför en och man inte kan gå förbi

vakna försent

prov

3 saker jag ska göra i helgen 

sova

fira nyår

äta god mat

3 saker jag gillar

sushi

sommaren

mango

3 saker jag inte gillar 

cancer

ärtsoppa

när det blåser och regnar samtidigt

 

 

Mode, Smink, Tips

Julklappstips

19 december, 2017
Julklappstips till henne

    1  / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Julklappar är nått som jag själv tycker är jättesvårt.  Både att köpa och vad man ska önska sig faktiskt haha.  Jag har länkat till några tips på saker man själv kan önska sig eller ge bort i julklapp. Kanske lite sent inlägg med tanke att det är jul på söndag.
Julklappstips till honom

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 

 

Allmänt

Börjat igen + Stockholm

17 december, 2017

 

Var ett tag sen men nu ska jag ta tag i allt igen. Har stått ganska tomt här ett tag kan man säga. Vet inte riktigt hur det blev så. Har varit så mycket annat kan man säga.

Sitter just nu inne på max och väntar på tåg hem från Stockholm. Under helgen har jag , Cissi och Julia haft min mosters lägenhet här i Stockholm. Vi har shoppat och ätit bokstavligen. Vi spenderade lördagen på stan där det var kaos med människor. Tillslut orkade vi inte gå mer och bestämde oss istället att gå in och sitta på espresso house. Där vi blev kvar ett tag.

 

Jullan♥

Framåt kvällen åt vi sushi som vi taggade inför hela dagen typ. Tyvärr var det inte lika gott som de brukar. Dom på sushi yama verkade inte gilla oss eller nått haha. Dom hade hällit över någon stark chillimayo isället för vanlig. När jag säger stark menar jag verkligen stark. Julia som typ älskar stark mat tyckte det var för mycket. Intressant fakta:)