Helin Sherwan

Helin Sherwan

Allmänt

Barcelona 🍸🍾☀️🕶💦💋🇪🇸

april 23, 2017

Hej från väldens gladaste Helin!!! 
På Fredag, Om exakt 5 dagar åker jag och min bästa vän till Barcelona!!! Vi bokade med kort varsel men hittade finaste hotellet och vi stannar 5 nätter. Varför vi valde just Barcelona är för att det är allt i ett. Det finns en strand så att man kan sola/ bada och åka vattensport.Det finns jättebra shopping från primark,Zara,Bershka, till fina och kulturella saker på lokalmarknaden. Har dessutom hört att nattlivet är maxat.Vi kommer hem samma dag som vi åker på kryssning så festen fortsätter i Sverige Hahah. Förvänta er att jag spammar på snap/instagram som om jag aldrig rest utomlands förut;) Detta är perfekt för mig innan Ramadan infaller i juni då jag Inshallah kommer att fasta i en månad.

Allmänt

✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️

april 13, 2017

Tjenare!

Igår åkte Feyori och Ferus till Amsterdam och jag vaknade idag av hennes spam på snap. Jag blev så taggad på att också åka iväg på en resa efter att vi facetimeade. Så imorgon kommer jag och lare sätta oss ner och boka en resa så att vi åker iväg i maj. Det lutar åt Barcelona, Paris, London. Nu ska jag fixa mig till jobbet. Ha en fin torsdag.

Allmänt

Student 2017

april 13, 2017

Hejsan!

Jag har precis kommit hem från jobbet  och kan inte riktigt sova så tänkte skriva lite. Har funderat mycket på senaste tiden om vad som är värt att prioritera. Det är många som kommer ta studenten om 2 månader och jag vet exakt hur det känns precis under denna period. Vissa säger ”näh ja längtar inte alls, är inte ett dugg taggad ”, andra bara längtar till framtiden. För mig var det blandade känslor. Visst var jag väldigt exalterad över att ta studenten men jag kände mig även rädd. Rädd för vad som skulle hända  sen. Vad ville jag plugga vidare till? Tänk om jag inte kom in? Vad ska alla andra i klassen göra ? Ville jag ens plugga? Många frågor och få svar. 

Av egen erfarenhet har jag några kloka råd att dela med mig av till er. Njut av tillvaron just precis nu. Allting kommer falla på plats. Det som är menat kommer att ske och du behöver bara veta att du har gjort ditt bästa under 3 år. Och du som  inte gjort ditt bästa… de okej, vi bor i Sverige och här finns oändligt många möjligheter till en andra chans. Följ ditt hjärta bara. 

1.Prioritera dig själv- du måste älska dig själv  och ta hand om dig om du ska kunna vara den bästa versionen av dig själv! 

2. Din familj och dina vänner- dom som backar dig i alla lägen. 

3. Dina mål i livet – oavsett om det är karriären eller utbildningen så är dina mål värda att satsa på efter studenten!

4. Följa hjärtat.-oavsett om du vill vara singel och uppleva massa äventyr eller spendera tid med din kärlek och åka någonstans tillsammans tycker jag det är hög tid att göra det nu. Det är den enda tiden du inte har några måsten. Den enda perioden i ditt liv då du kan vara fri och hitta dig själv. Gör allt du någonsin velat göra. 

Jag hoppas du får en underbar student och gör massa fina minnen. Det är du värd! Tro alltid på dig själv bästa du!!

/Helin 💕

Allmänt

Senaste veckan

april 11, 2017

Hello! 

I söndags var jag på bio med Lare och hennes syster Sava, vi såg beauty and the beast. Tyckte filmen var bra men det var för mycket sång. I onsdags tog min bästa vän körkortet, precis lägligt innan sommaren så vi kan åka på äventyr. Har alltid velat roadtripa till Gbg och Malmö sen vidare till Danmark i några dagar. Någon gång i slutet av månaden åker vi. Dessutom åker vi ett gäng till redline kryssningen den 4 maj.Förra gången vi var där hade vi så kul att vi tänkte varför inte åka igen nu när Denz och jireel också kommer. 
Allmänt

Sunday

april 2, 2017

Hej!

Det är söndag och jag ska bara vara hemma hela dagen och chilla. Kanske ska färga mitt hår men jag vågar inte för jag har aldrig gjort det tidigare eftersom jag trivs i min naturliga bruna hårfärg. Har köpt en kall mörkbrun nyans som ska kyla ner håret lite men den har stått och ruttnat  i hyllan ett tag nu. Aja vi får se. Här e lite Randomn pics från 1-2 år sen Ha en bra dag❤️ 

Allmänt

mars 18, 2017

Hejsan!

Det börjar närma sig april nu, min favoritmånad. Det känns skönt att lägga undan vinterjackan och ta på sig vårkläder. Under april kommer jag att ha mycket fritid då jag endast kommer att jobba på kvällar typ 19-23. Dessutom jobbar jag 3-4 ggr i veckan så det är jätteskönt.Då kan jag spendera mer tid med vänner och familj och planera in roliga saker. Nu ska jag fortsätta plugga så vi hörs snart igen❤️

/H

Allmänt

Daniel Wellington

mars 18, 2017

Fick hem den här fina klockan idag från DW. Modellen heter Classic petite och klockan är av äkta silver. 

Allmänt

JAG ÄR MED I DENZ MUSIKVIDEO

mars 15, 2017

 

Shout out till Denz som släpper sin nya låt idag ”Vad du vill”. Jag och Min vän Lare medverkar i videon på de sista 4 sekunderna hahah. Jag minns när jag drev med folk 2015 om att jag skulle vara med i Denz musikvideo bara för skojs skull, 2 år senare nu så hände det på riktigt. Antar att man inte ska skämta om vad som helst hahah 😉 Tung låt och maxad Video!!

Allmänt

Tisdag. 

mars 14, 2017

Waddup…Under mars månad har min vardag hittills  bestått av plugg och jobb. För att de inte ska bli allt för tråkigt pluggar jag tsm med mina vänner. Jag älskar att vi dessutom har samma jobb så jag har aldrig tråkigt. Jag har tagit en springrunda nu på morgonen och jag ska börja plugga lite nu. Kommer senare åka upp till djef och besöka fataki bröderna. Ha en trevlig tisdag 💕