Allmänt

TÄVLING!

23 augusti, 2016

Som många av er sett så tävlar Fashion Pack ut biljetter till den sista showen på lördag, Grande Finale, och jag tänker inte vara sämre, därför tänker jag lotta ut 2 biljetter också! Jag lyckades sno åt mig 2 st biljetter och tänkte göra något kul för någon som förtjänar det. Av ALLA kvällar Fashion Pack någonsin har haft i sina 20 år i branschen så tror jag banne mig denna kväll kommer slå ALLT! Dom kommer från alla världens hörn, jag menar allvar, New York, Los Angeles, Jönköping vafan ni hör ju?! Så inte nog med att ni kommer få uppleva ordinarie showen, ni får en extra show a la 30 min där dom gamla medlemmarna kommer få göra comeback och bjuda er på sina favoritnummer från åren som varit! Jag hoppar nästan av lycka och tagg när jag skriver detta! Så bra är det. Jag vet vilka nummer som ska vara med. Jag vet vilka som ska utföra dom. Jag vet ALLT! Och jag VET att ni kommer begå ett stort misstag om ni inte är med oss denna kväll, ”herrrrrrregud” som Ranelid hade sagt…

Vad blir villkoren då?

Jo, Jag vill att ni, i Facebook-inlägget som jag länka bloggen från, taggar den person NI skulle ta med om ni fick biljetterna och varför just DU ska få dom. Berätta allt ifrån ert favoritminne med Fashion Pack under åren, om någon skulle behöva den där extra kvällen av skratt och glädje eller om du bara känner att biljetterna borde vara dina för du är bäst? Personen kommer dras under Fredagen och presenteras genom Fashion Pack – Livesändning. Det är vår nya favorit nämligen haha!

Dela Inlägget vetja, tagga vännerna och gå bananas så kanske just DU blir den som får dom sista två biljetterna som finns tillgängliga för kvällen!! Så håll utkik på Fashion Packs facebooksida när livesändningen går igång på fredag så kommer vinnaren att utses! Tills dess, leta upp er favorit från det gångna åren….

14089635_10210599749216873_1085778716_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply