Allmänt

Södra Vattentornet – Miserabel Succé

23 augusti, 2016

Låt er inte luras av titeln. Succé var ordet. Sen förlorade jag och Patrik. Det var det miserabla i det hela hahah!

Åter igen så skapade vattentornet en fantastiskt rolig kväll med väl planerade tävlingar i både musikkunskap och sång! Tyvärr så hade jag och Patrik inte riktigt åldern på vår sida då mycket av musikfrågorna inte riktigt tilltalade vår åldersgrupp men Thomas fick ju äntligen vinna efter 2 år av förluster mot mig och Jimmy Dahl så det var på tiden hehehe… Ni som inte var där missade något helt klart och jag står fast att det här är ett av dom roligaste ”gigen” vi gör utanför våra sommarshower. Så jag vill tipsa er om att besöka Södra Vattentornet nu innan deras sommarschema tar slut. Dom kör Allsång på fredag och med tanke på den spontan-allsång som blev av under kvällen hos dom så lovar jag succé!

STORT TACK till Södra Vattentornet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply