Allmänt

PRIDE

23 augusti, 2016

Helsike vilken kväll ändå! Eller får jag säga dag? Pride. Senaste åren har Fashion Pack varit ett stadigt inslag under Pride Park-kvällen på lördagen och detta år var inget undantag. I år stod Mattias Chahin med crew som ansvariga för festen och att det blev en fest!? Om vi bortser ifrån att ljudet var under all kritik ( det var fasen det… ) så var det glatt och väl genomfört! Tillsammans med Ulrik Munther, Molly Petterson-Hammar, Anna Book, Leo B, Arja Saijoma ( eller hur i hela hades man stavar till det ) , Olivia Thörn och såklart oss själva så blev det en kul kväll! Makalös överraskning var ju Olivia Thörn som kom ut och sopa mattan med kalaset, nog för att jag sedan länge vetat att hon har en bra pipa men my lord den donnan kan sjunga, she’s on the rise peeps!!

En Efterfest på Ritz efteråt där vi festade loss med gänget, Leo B och Babsan, av någon anledning så lyssnade jag på Peter Röckner lite för mkt och det blev mycket fest i bar överkropp den kvällen, bildbevis finns både på Babsans Instagram och Leo B’s hahahah…. Oavsett så var det en lyckad kväll där glädje och kärlek fick ligga i fokus. För i min värld ( jag talar inte för alla ) så tycker jag att Pride ska handla om just det, glädje, frihet och kärlek. Peace!

Skickar med lite schyssta bilder från vår del av programmet som är tagna av den eminenta fotografen Karl-Johan Sandberg, Örebroguiden, Thumbs Up!

MG_9199 MG_9285 MG_9291 MG_9296 MG_9299 MG_9300 MG_9310

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply