Allmänt

Torsdag igen!

11 augusti, 2016

Torsdag igen! Har en go känsla dagen till ära då det har varit pissväder hela veckan och sen helt plötsligt under torsdagen så tycker solen att ”Idag, idag ska jag komma fram och jäklas lite innan jag ska försvinna igen imorgon” och det är väl ändå underbart!? Nu börjar vi närma oss dom sista showerna för året och eftersom det inte blir någon show nästa sommar så kommer det här eventuellt bli sista veckorna ni ser oss.

I söndags hade vi ett ”mini”produktionsmöte inför Grande Finale-showen där vi gick igenom vilka nummer vi ville ha med, vilka som skulle göra vad och hur vi ville utforma det. Utan att spoila för mycket så kommer fokuset ligga på dom gamla medlemmarna och ni kommer få se allt ifrån helflippade sketcher till pampiga shownummer, både påklätt och avklätt, dans och mimik, det blir allt!  På själva mötet så kom även frågan upp om just framtiden? Vad väntar Fashionpack framöver? Thomas berättade kort att konceptet som vi kör nu kommer att försvinna men att det finns förslag och erbjudanden på bordet att plocka upp när tiden är rätt. Självklart kom frågorna hur folk skulle ställa sig till det och när frågan kom till mig så var jag ganska säker. Jag har bestämt mig långt tidigare att jag kommer gå i pension från scenen i det här formatet efter den här sommaren. Min kropp har gått sönder varje år vi gjort det här och nu måste jag lägga fokus på mig själv också. Samtidigt kan allt köpas till rätt pris som min pappa en gång sa angående en affär och sanningen är den att scenen är inget man bara går av och aldrig mer vill vara på. Jag älskar ju känslan, gemenskapen, glädjen och vad man får ge andra. Ofta kommer det fram folk och tackar för showen, vill ta bilder, berättar hur länge dom har följt fashionpack genom åren och att det inte skulle finnas en sommar i Örebro utan oss. Sånt kan man inte bara säga att man aldrig mer kommer göra. Så för er som tror att det blir ett år till, för er som tror att man kan se mig eller någon annan i ensemblen nästa år eller åren därefter kan jag berätta för er att det finns det ingen garanti för alls.

Så kära vänner, bekanta, familj, publik ja ni alla. Funderar ni på OM ni ska gå eller inte veckorna som kommer? Gör det. Sen ska vi ge er ett sju helsikes bye bye lördagen 27/8 det är något jag kan garantera!

Brandmän

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply