Allmänt

SÖDRA VATTENTORNET – PÅ LIV OCH DÖD

11 augusti, 2016

Södra 1
På lördag gästar vi ett extremt kul arrangemang. Södra Vattentornets ”Så Kan Det Låta”. Jag vill försöka sätta det här i perspektiv får att förstå hur kul det här har varit tidigare år och hur vansinnigt det här kommer bli i år.

Fashion Pack är en Dragshowgrupp. Drugorna mimar. Och förlåt älskade drugor men det ska publiken vara glada för. Det är inga musikaliska genier vi talar om här utan snarare musikgenier i form av produktion och vetskap. Men likt förbannat så finns det nog inte någon form av grupp så kan underhålla med högre underhållningsvärde. I en drag så handlar det om att om och om igen kunna bjuda på sig själv. Man ska inte vara snyggast jämt, sexigast jämt eller roligast. Man ska vara bäst på att underhålla. För er som känner Thomas och gänget så vet vi att det kommer bjudas på munhugg, uppkäftigheter, försök till att ragga på publiken eller Tobias ( ”Programledaren” för kvällen ) alternativt försök till skönsång som kommer få varje person i publiken att acceptera faktumet att Kevin Walker vann idol. Men vi bjuder på oss själva till dess förbannelse för att vi älskar det. Sen att jag och Patrik gått i musikskola tillsammans, sjungit i kör, att han är skolad solist och jag behärskar 3 instrument flytande, att jag varit med i musikprogrammet Kombo under barnåren, att Patrik studerade sångteknik under vårat år i USA, ja det kommer inte spela så stor roll i det hela för allt det handlar om är ju att bjuda på sig själva right…? HA BULLSHIT Jag tänker vinna den där tävlingen och jag skiter i om våra drugor kan allt om melodifestivalen 1975 för vi är här för att vinna. Vattentornet, håll i er, Fnatte och Blatte, Patrik och Gabbe, Humle och Dumle, Black&White är här för att ta över kalaset punkt! Det kommer krigas, blod svett och tårar ska avgöra vilka som går vinnande ur den här striden och vi vill ha er med oss på vägen!

Detaljer? Södra Vattentornet klockan 18:00 öppnar dörrarna. Tävlingen börjar 19:30. På plats finns en fantastisk grillbuffé!

Enbart inträde: 160:-
Inträde+Grillbuffé: 379:-

Så vad väntar ni på? Gör något vettigt av er lördag istället, ta med familjen, mormor, farfar, kusinen, kusinbarnen, sysslingens ingifta mosters hund och häng med på en vansinnigt rolig kväll utöver det vanliga!

Team Divas, Dragqueens, Skrik&Panik osv osv

Team Divas, Dragqueens, Skrik&Panik osv osv

Team Black & White, Humle och Dumle osv osv

Team Black & White, Humle och Dumle osv osv

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply