Fashionpack by Gabbe

Fashionpack by Gabbe

Allmänt

TÄVLING!

23 augusti, 2016

Som många av er sett så tävlar Fashion Pack ut biljetter till den sista showen på lördag, Grande Finale, och jag tänker inte vara sämre, därför tänker jag lotta ut 2 biljetter också! Jag lyckades sno åt mig 2 st biljetter och tänkte göra något kul för någon som förtjänar det. Av ALLA kvällar Fashion Pack någonsin har haft i sina 20 år i branschen så tror jag banne mig denna kväll kommer slå ALLT! Dom kommer från alla världens hörn, jag menar allvar, New York, Los Angeles, Jönköping vafan ni hör ju?! Så inte nog med att ni kommer få uppleva ordinarie showen, ni får en extra show a la 30 min där dom gamla medlemmarna kommer få göra comeback och bjuda er på sina favoritnummer från åren som varit! Jag hoppar nästan av lycka och tagg när jag skriver detta! Så bra är det. Jag vet vilka nummer som ska vara med. Jag vet vilka som ska utföra dom. Jag vet ALLT! Och jag VET att ni kommer begå ett stort misstag om ni inte är med oss denna kväll, ”herrrrrrregud” som Ranelid hade sagt…

Vad blir villkoren då?

Jo, Jag vill att ni, i Facebook-inlägget som jag länka bloggen från, taggar den person NI skulle ta med om ni fick biljetterna och varför just DU ska få dom. Berätta allt ifrån ert favoritminne med Fashion Pack under åren, om någon skulle behöva den där extra kvällen av skratt och glädje eller om du bara känner att biljetterna borde vara dina för du är bäst? Personen kommer dras under Fredagen och presenteras genom Fashion Pack – Livesändning. Det är vår nya favorit nämligen haha!

Dela Inlägget vetja, tagga vännerna och gå bananas så kanske just DU blir den som får dom sista två biljetterna som finns tillgängliga för kvällen!! Så håll utkik på Fashion Packs facebooksida när livesändningen går igång på fredag så kommer vinnaren att utses! Tills dess, leta upp er favorit från det gångna åren….

14089635_10210599749216873_1085778716_n

Allmänt

PRIDE

23 augusti, 2016

Helsike vilken kväll ändå! Eller får jag säga dag? Pride. Senaste åren har Fashion Pack varit ett stadigt inslag under Pride Park-kvällen på lördagen och detta år var inget undantag. I år stod Mattias Chahin med crew som ansvariga för festen och att det blev en fest!? Om vi bortser ifrån att ljudet var under all kritik ( det var fasen det… ) så var det glatt och väl genomfört! Tillsammans med Ulrik Munther, Molly Petterson-Hammar, Anna Book, Leo B, Arja Saijoma ( eller hur i hela hades man stavar till det ) , Olivia Thörn och såklart oss själva så blev det en kul kväll! Makalös överraskning var ju Olivia Thörn som kom ut och sopa mattan med kalaset, nog för att jag sedan länge vetat att hon har en bra pipa men my lord den donnan kan sjunga, she’s on the rise peeps!!

En Efterfest på Ritz efteråt där vi festade loss med gänget, Leo B och Babsan, av någon anledning så lyssnade jag på Peter Röckner lite för mkt och det blev mycket fest i bar överkropp den kvällen, bildbevis finns både på Babsans Instagram och Leo B’s hahahah…. Oavsett så var det en lyckad kväll där glädje och kärlek fick ligga i fokus. För i min värld ( jag talar inte för alla ) så tycker jag att Pride ska handla om just det, glädje, frihet och kärlek. Peace!

Skickar med lite schyssta bilder från vår del av programmet som är tagna av den eminenta fotografen Karl-Johan Sandberg, Örebroguiden, Thumbs Up!

MG_9199 MG_9285 MG_9291 MG_9296 MG_9299 MG_9300 MG_9310

Allmänt

Södra Vattentornet – Miserabel Succé

23 augusti, 2016

Låt er inte luras av titeln. Succé var ordet. Sen förlorade jag och Patrik. Det var det miserabla i det hela hahah!

Åter igen så skapade vattentornet en fantastiskt rolig kväll med väl planerade tävlingar i både musikkunskap och sång! Tyvärr så hade jag och Patrik inte riktigt åldern på vår sida då mycket av musikfrågorna inte riktigt tilltalade vår åldersgrupp men Thomas fick ju äntligen vinna efter 2 år av förluster mot mig och Jimmy Dahl så det var på tiden hehehe… Ni som inte var där missade något helt klart och jag står fast att det här är ett av dom roligaste ”gigen” vi gör utanför våra sommarshower. Så jag vill tipsa er om att besöka Södra Vattentornet nu innan deras sommarschema tar slut. Dom kör Allsång på fredag och med tanke på den spontan-allsång som blev av under kvällen hos dom så lovar jag succé!

STORT TACK till Södra Vattentornet!

Allmänt

Torsdag igen!

11 augusti, 2016

Torsdag igen! Har en go känsla dagen till ära då det har varit pissväder hela veckan och sen helt plötsligt under torsdagen så tycker solen att ”Idag, idag ska jag komma fram och jäklas lite innan jag ska försvinna igen imorgon” och det är väl ändå underbart!? Nu börjar vi närma oss dom sista showerna för året och eftersom det inte blir någon show nästa sommar så kommer det här eventuellt bli sista veckorna ni ser oss.

I söndags hade vi ett ”mini”produktionsmöte inför Grande Finale-showen där vi gick igenom vilka nummer vi ville ha med, vilka som skulle göra vad och hur vi ville utforma det. Utan att spoila för mycket så kommer fokuset ligga på dom gamla medlemmarna och ni kommer få se allt ifrån helflippade sketcher till pampiga shownummer, både påklätt och avklätt, dans och mimik, det blir allt!  På själva mötet så kom även frågan upp om just framtiden? Vad väntar Fashionpack framöver? Thomas berättade kort att konceptet som vi kör nu kommer att försvinna men att det finns förslag och erbjudanden på bordet att plocka upp när tiden är rätt. Självklart kom frågorna hur folk skulle ställa sig till det och när frågan kom till mig så var jag ganska säker. Jag har bestämt mig långt tidigare att jag kommer gå i pension från scenen i det här formatet efter den här sommaren. Min kropp har gått sönder varje år vi gjort det här och nu måste jag lägga fokus på mig själv också. Samtidigt kan allt köpas till rätt pris som min pappa en gång sa angående en affär och sanningen är den att scenen är inget man bara går av och aldrig mer vill vara på. Jag älskar ju känslan, gemenskapen, glädjen och vad man får ge andra. Ofta kommer det fram folk och tackar för showen, vill ta bilder, berättar hur länge dom har följt fashionpack genom åren och att det inte skulle finnas en sommar i Örebro utan oss. Sånt kan man inte bara säga att man aldrig mer kommer göra. Så för er som tror att det blir ett år till, för er som tror att man kan se mig eller någon annan i ensemblen nästa år eller åren därefter kan jag berätta för er att det finns det ingen garanti för alls.

Så kära vänner, bekanta, familj, publik ja ni alla. Funderar ni på OM ni ska gå eller inte veckorna som kommer? Gör det. Sen ska vi ge er ett sju helsikes bye bye lördagen 27/8 det är något jag kan garantera!

Brandmän

Allmänt

SÖDRA VATTENTORNET – PÅ LIV OCH DÖD

11 augusti, 2016

Södra 1
På lördag gästar vi ett extremt kul arrangemang. Södra Vattentornets ”Så Kan Det Låta”. Jag vill försöka sätta det här i perspektiv får att förstå hur kul det här har varit tidigare år och hur vansinnigt det här kommer bli i år.

Fashion Pack är en Dragshowgrupp. Drugorna mimar. Och förlåt älskade drugor men det ska publiken vara glada för. Det är inga musikaliska genier vi talar om här utan snarare musikgenier i form av produktion och vetskap. Men likt förbannat så finns det nog inte någon form av grupp så kan underhålla med högre underhållningsvärde. I en drag så handlar det om att om och om igen kunna bjuda på sig själv. Man ska inte vara snyggast jämt, sexigast jämt eller roligast. Man ska vara bäst på att underhålla. För er som känner Thomas och gänget så vet vi att det kommer bjudas på munhugg, uppkäftigheter, försök till att ragga på publiken eller Tobias ( ”Programledaren” för kvällen ) alternativt försök till skönsång som kommer få varje person i publiken att acceptera faktumet att Kevin Walker vann idol. Men vi bjuder på oss själva till dess förbannelse för att vi älskar det. Sen att jag och Patrik gått i musikskola tillsammans, sjungit i kör, att han är skolad solist och jag behärskar 3 instrument flytande, att jag varit med i musikprogrammet Kombo under barnåren, att Patrik studerade sångteknik under vårat år i USA, ja det kommer inte spela så stor roll i det hela för allt det handlar om är ju att bjuda på sig själva right…? HA BULLSHIT Jag tänker vinna den där tävlingen och jag skiter i om våra drugor kan allt om melodifestivalen 1975 för vi är här för att vinna. Vattentornet, håll i er, Fnatte och Blatte, Patrik och Gabbe, Humle och Dumle, Black&White är här för att ta över kalaset punkt! Det kommer krigas, blod svett och tårar ska avgöra vilka som går vinnande ur den här striden och vi vill ha er med oss på vägen!

Detaljer? Södra Vattentornet klockan 18:00 öppnar dörrarna. Tävlingen börjar 19:30. På plats finns en fantastisk grillbuffé!

Enbart inträde: 160:-
Inträde+Grillbuffé: 379:-

Så vad väntar ni på? Gör något vettigt av er lördag istället, ta med familjen, mormor, farfar, kusinen, kusinbarnen, sysslingens ingifta mosters hund och häng med på en vansinnigt rolig kväll utöver det vanliga!

Team Divas, Dragqueens, Skrik&Panik osv osv

Team Divas, Dragqueens, Skrik&Panik osv osv

Team Black & White, Humle och Dumle osv osv

Team Black & White, Humle och Dumle osv osv