BENJAMIN BIHL

BENJAMIN BIHL

Allmänt, Dagens outfit

Är tillbaka för att stanna!

10 juli, 2017

Nu är jag äntligen tillbaka och som jag har längtat. Finns många anledningar till varför jag har varit borta, men skolan har stor del. Har precis tagit studenten och det känns sjukt bra. Får se vad jag ska hitta på nu! Jobbar just nu på Makeriet hos pappa och jag gillar det där.

Har iallfall samlat på mig kraft och energi som gör att jag är piggare, mer effektivare nu jämfört med tidigare. Är som sagt glad över att vara tillbaka på DJEF.

Allmänt, Dagens outfit

Jag var tvungen

14 mars, 2017

Tja allesammans! Det var ungefär 2 veckor sen jag la upp något på bloggen och kände nu att det var dags igen. Tog lite schyssta kostymbilder vid slottet, tyckte det behövdes uppdateras lite med stiliga bilder. Hoppas allt är bra med er och att ni får en fortsätt grym tisdag!

Allmänt

GYMNASIEFEST DEN 25 MARS

2 mars, 2017

Ja gott folk, ni vet var ni ska befinna er den 25 mars? Örebros fetaste Gymnasiefest!
Kommer bli hur bra som helst, hoppas vi ses där.

Biljetter finns på Mobilizera i Vågen!

Allmänt

Skidåkning i fjällen

23 februari, 2017

Är i Fjätervålen och åker skidor. Super skönt att komma ifrån lite grann nu under sportlovet. Markus fick till några bra bilder, eller vad tycker ni?

Personligt

Min ängel ❤

19 februari, 2017

I förrgår så besökte jag min farfars grav då i samband med att vi åkte upp till fjällen. Stanna förbi och tände ett ljus vid graven. Alltid en sorgsen men underbar känsla när jag kommer till graven, det känns jobbigt men jag vet att han alltid finns där för mig.

Allmänt

Born to Love

19 februari, 2017

Ni har väl inte missat att Mr. DJEF himself, Josef de Fataki har släppt sin nya singel ”Born to Love”?

Tycker att alla ni som läser min blogg borde ta 3 minuter och lyssna på en riktig dänga!

Bra jobbat Josef, Samuel & David. Sjukt kul att få vara med om denna resa tillsammans med er!

Personligt

Sachsenhausen

17 februari, 2017

Bedrövligt det som har hänt och hände här. Samtidigt är det väldigt lärorikt och viktigt att minnas. Detta får inte hända mer! Ett minne för livet för mig, så mycket känslor och tankar.

Allmänt

Berlin är awesome

14 februari, 2017

Är i Berlin denna vecka med min klass, wow vilken stad. Finns så mycket historia i denna stad, rekommenderar staden varmt. Så fort jag kommer hem berättar jag mer om hur det var, men nu får ni njuta av mina bilder en stund.

Dagens outfit

Karlslunds Herrgård

13 februari, 2017

Här kommer lite bilder från Karlslunds Herrgård med min iPhone. Ni får ursäkta kvalitén, blir bättre till nästa gång, promise.